6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Bíróság elé viszlek!” – Élőben fenyegették meg az IRL streamert

A Twitch streamer MissyPla épp a bangkoki metrón utazott és beszélgetett nézőivel, amikor hirtelen egy utastársa a globális egészségügyi problémákról kezdett el fecsegni. A hölgyet ezzel kizökkentette a témából.

Annak ellenére, hogy igyekezett figyelmen kívül hagyni a férfit, egy rövid időre megmutatta nézőinek a hangoskodót, hogy a nézői láthassák, kiről is van szó, de úgy tűnt, ez felkeltette az idegen figyelmét, aki odament hozzá.

“Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? Most épp engem veszel fel?” – kérdezte az utas.

A streamer meglepődött, és megpróbált védekezni, magyarázkodott, hogy csak az arcát mutatta. Mi úgy gondoljuk, hogy végül is jogos volt a felháborodás, hiszen a hangos beszéd még egyáltalán nem ok arra, hogy mutogassák őt. 

“Oké, ha ezt meglátom a neten, biztos, hogy bíróság elé viszlek, szétperelem a segged.” – figyelmeztette. “Most ezt is felveszed?!”

Szerencsére a dolog nem eszkalálódott, a férfi leszállt a metróról, vagy átment egy másik részre. Kicsit később a streamer foglalkozott a drámával, miután néhányan aggódtak a lelki állapota miatt.

“Ez nem Amerika, ez Thaiföld. Valamit félreértett” – magyarázta. “Nem hiszem el, hogy csak úgy odasétált hozzám, és így beszélt velem”.

Ti melyik félnek adtok igazat? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI