Borzongásra fel! – Ezt hozza a Warzone közelgő Halloween eventje

A Season 6 Roadmap adott egy jó adag infót arról, hogy mire számíthatnak a Warzone és a Cold War játékosok a jövőben. Helyet kapott a Halloweenre szánt The Haunting nevű esemény is.

Tavaly Halloweenkor kaptuk meg a The Haunting of Verdansk eventet, ami a kísérteties mapot, rengeteg szezonális módot, blueprinteket és operátorokat hozott. A játékosok idén közel ugyanerre számíthatnak.

A The Haunting esemény október 19-én, kedden kezdődik, és a tervek szerint november 2-ig tart.

Bár konkrét időpontot nem adtak meg, a játékosok számíthatnak arra, hogy az Activision a korábbi események nyomdokaiba lép. Ez azt jelenti, hogy az event a szokásos esti időpontban, 19:00 órakor érkezik majd.

Az eddigi információk alapján egyelőre úgy tűnik, hogy a The Haunting kihívások teljesítése során egy fegyvert szerezhetünk majd, méghozzá a 6. szezon új SMG-jét, a LAPA-t – hasonló módon, mint a Sai-t a Numbers Eventből.

Ami az operátorokat illeti, ahogy arról már korábban beszámoltunk, nagy valószínűséggel érkezik a Donnie Darko filmből ismert rémisztő nyúl, és a sokak által kedvelt, már-már ikonikus Sikoly is.

https://twitter.com/ModernWarzone/status/1443655872241152003

Betöltés...
Keresés
Keresés