Még mindig létezik a Squirrel Jumping, a Warzone legröhejesebb technikája

A Warzone egy szórakoztató Battle Royale, aminek a hibái is csak emelnek a játékélményen. Valószínűleg a játék megítélésén hatalmasat dobna, ha a fejlesztők végre ki tudnák szorítani a csalók nagyját a publikus szerverekről, ugyanis így csak a kisebb-nagyobb bugokkal kellene megszenvednünk.

Némely hibák irtózatosan kellemetlenek, mint például a föld alatt campelés lehetősége. Ám előfordul olyan is, amit kihasználva vicces interakciókat hozhatunk össze. Utóbbiakat ráadásul nehéz is konzisztensen használni, így a fejlesztők sem tilthatnak ki exploit használatért.

Az egyik ilyen ártalmatlannak tűnő, ámde annál erősebb technika a Squirrel Jump. Ez néha akkor keletkezik, amikor Bunny Hoppolni próbálunk az operátorunkkal. A játék egy pillanatra megszédül, s ahelyett, hogy egy ugrást regisztrálna a játék, gyakorlatilag előre vág minket több tíz méterrel. Szerencsés, ha ezt a hibát egy üldözéskor villantjuk meg, ugyanis a prédának túl sok esélye nincs megszabadulni tőlünk.

Is this how you bunnyhop? from CODWarzone

Érthetetlen, hogy miért található még mindig meg ez a hiba a játékban, ugyanis már az első egy-két szezon során is tapasztalható volt. Na majd hátha a Vanguard megjelenésével…

Betöltés...
Keresés
Keresés