3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

A népszerű xQc várószobája több nézőt hoz, mint a legtöbb stream

xQc népszerűségét még a profi Overwatch időszak építette fel, de mostanra már bármit játszhat a Twitch-en a 9,2 millió követőjének. A toxic viselkedése, a néhai “idióta” gondolkodása és a szabad szája egy erős és elkötelezett követői tábort épített.

A követőit “Juicers”-nek nevezte el.

A rajongói még magasabb szintre emelték a rajongást azzal, hogy létrehoztak egy Twitch-csatornát, amely lehetővé teszi számukra, hogy a platformon lógjanak, amíg az alkotó offline.

A csatorna népszerűsége az első néhány hónap után gyorsan nőtt. Általában streamjüket akkor indítják el, amikor xQc még offline, és általában akkor fejezik be, amikor a kedvenc  streamerük végre online.

Egy éven belül a váróterem nézettségben megelőzte a platform legtöbb streamerét. 

Mivel 2021 elején hatalmas fellendülést tapasztaltak, a váróterem őrületes 37.000 követőt gyűjtött össze. Ezzel a számmal több mint 870.000 megtekintést, 380.000 órányi megtekintést és majdnem 6000 órányi streamelést ért el a csatorna.

Az rejtély, hogy xQc követi-e a váróteremben zajló eseményeket. Viszont lehet örülne, ha tudná, hogy a merch vonalát és más közösségi oldalát népszerűsítik ezeken a streameken.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI