6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A népszerű streamer Pokimane miatt költözne Los Angelesbe

Tegnapi streamje során Mizkif elárulta, hogy Pokimane bizony nagyban befolyásolhatja a költözéssel kapcsolatos döntéseit. Azzal nyitotta a beszélgetést, hogy szereti, ha más streamerek is részt vesznek az élő adásaiban.

Olyannyira, hogy ezt a csatorna egyik fő szempontjává tette. “Olyan streamer vagyok, aki szereti, ha folyamatosan vannak emberek a streamben. Ez a kedvencem.” – mondta. Elmondta azt is, hogy ez nehézzé vált így, hogy Texasban él.

“A probléma a következő. Megpróbálok új embereket szerezni, akik eljönnek hozzám, ami nagyon nehéz, mert én Texasban vagyok. Los Angelesben 50-szer több emberrel lehet együttműködni, mint Austinban”.

A másik ok, amit a streamer felsorolt a Kaliforniába költözésre, Pokimane. “Egy másik okból is oda akarok költözni – Poki miatt. Csinálunk egy podcastet, és nagyon jól megy. És nagyon szeretek vele dolgozni”.

Minden pozitívum ellenére Mizkif kifejtette, hogy fél a döntéstől és jelenleg úgy érzi, hogy anyagilag sem engedhetné meg ezt magának.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI