6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Ez munka?!” – Élőben ment neki a streamernek részeg mostohaapja

Miután a néhány ezer feliratkozóval büszkélkedő kis streamert azzal vádolta mostohaapja, hogy nincs munkája, SilkySoWhite biztosította, hogy a streamelés igenis a munkája,  amit a férfi maszturbálásnak nevezett, egy zöld képernyő előtt.

“A pokolba is, azt csinálok, amit csak akarok a zöld képernyő előtt, igen, így megy ez…” – válaszolta Silky, nem tűrve a vádakat. “Pénzt is adunk neked, ez így megy, részeg vagy, mint a szar, fogd be a pofád”.

Drunk stepfather picks a fight while stepson is streaming from iamatotalpieceofshit

Miután többször is felszólította a mostohaapját, hogy menjen fel az emeletre, a családtag úgy döntött, hogy rátámad a streamerre. Silky ekkor gondolkodás nélkül felpattant, és nekiment mostohaapjának.

“Csak streamelni és szórakozni akarok veletek, de néha nehéz” – mondta Silky a verekedés után, mielőtt két hétre felfüggesztették volna a Twitch szolgáltatási feltételeinek megsértése miatt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI