Még mindig nem hisszük el, hogy ilyen létezik a Warzone-ban

A Call of Duty Warzone egy kiváló lövölde, ami megjelenése óta meghatározó eleme a Battle Royale kategóriának. Sajnálatos módon a csalók és játékhibák árnyékába került az elmúlt hónapok során, a rajongók most abban bíznak, hogy a Vanguard megjelenése javít a helyzeten. A fejlesztők új anti-cheatet ígértek, na meg letisztult játékmechanikát.

S ha már a mechanikákról van szó, még mindig hihetetlen, hogy a világ egyik legjobb ingyenes lövöldéjét nem a fegyverek uralják. Mindenki el van szállva attól, hogy milyen Loadoutot pakoljon össze, de mára már annyira irrelevánsak a fegyverek, hogy sokan csak közelharci eszközöket vetnek be. A végeredmény pedig meghökkentő.

I’m so sick of this from CODWarzone

A Redditre nap, mint nap felkerül legalább egy videó, ami bizonyítja, hogy mennyire rossz helyzetben van a melee a játékban. Az emberek teljesen mindegy, hogy milyen jól lőnek, ha közelről elég két ütés egy játékosnak és máris a Gulágban találja magát.

A fenti videó abszolút felülírja a valóság szabályait, legalább négyszer lövi meg a támadóját a klip készítője, ám az meg sem rebben, két ütéssel halad is tovább.

Csalók ide vagy oda, az ilyen „apróságokra” is figyelniük kell a fejlesztőknek, különben emiatt is komoly játékosvándorlások fognak bekövetkezni.

Betöltés...
Keresés
Keresés