3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

A nagy vallomás: “Azért csalok, mert az összes streamer csal!”

A YouTuber JoeWo kikérdezett egy Warzone csalót, hogy megtudja, mégis miért járul hozzá a battle royale csalókkal kapcsolatos problémájához – és a válaszában nagyrészt a streamereket hibáztatta, akiket szintén csalással vádol.

Konkrétan HusKerrs és Swagg nevét emlegette, mondván: “No-recoil kibaszott HusKerrs csal, no-recoil Swagg csal, ne mondd nekem, hogy nem”. JoeWo válaszolt, hogy már mindkettőjüket látta személyesen játszani, és nem csalnak.

A csaló a streamerek magas K/D-ját is elszámolta, hogy a csalás felé terelje őket. JoeWo megkérdezte a csalót, hogy mennyi volt a K/D-ja a csalás előtt. Kiderült, hogy a játékosnak 1,04 volt előtte, és jelenleg 8,88.

JoeWo azzal fejezte be, hogy ez egy munka, és ezek a streamerek órákat ölnek az életükből ebbe a játékba, hogy a legjobbak legyenek, és az embereknek el kell fogadniuk, hogy vannak, akik csalás nélkül is jók a játékban.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI