3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Csalással vádolják JGOD-ot – Senki sincs már biztonságban?

Szerintem mindenki tudja, hogy a Warzone rendkívül népszerű a Battle Royale műfajban, azonban van egy hatalmas problémája, ami rontja a játék hírnevét, és ez nem más, mint a csalók.

Mivel a játékosok szinte minden második játékban hackerekbe ütköznek és több streamer is lebukott már csalással, ez oda vezetett, hogy az egész közösség rendkívül gyanakvóvá vált. Ami valljuk be, egy szinten jogos.

Ám most JGOD vált a vádak célpontjává.

Október 4-én JGOD a Twitteren osztotta meg egy néző megjegyzéseit, amelyben csalással és Cronus Zen használatával vádolta.

A vádló állítása szerint JGOD mozgása kirívóan gyanús, és az állandó slide canceljei egyenesen arra utalnak, hogy külső eszközt használ. Ezzel előnyre tesz szert a többi játékossal szemben.

Ahelyett, hogy JGOD frusztrált vagy dühös lett volna a vádaskodások miatt. Úgy döntött, hogy kigúnyolja a vádaskodást. Azzal, hogy döntse már el végre, hogy jól céloz, vagy sem.

Ugyanis a vádaskodó azt mondta, hogy annyira szar a célzása, mint a szókincse. Utána pedig azt ecsetelte, hogy Cronust használ, azért céloz így. Majd végül megint visszatért arra, hogy nem a célzásával van a baj, hanem a gyors lövésével (félautomata fegyvereknél) illetve a slide cancellel.

Szerintem JGOD messze van a csaló kategóriától, de mint láthatjátok, a közösség néha tud alkotni. Ez egy érdekes hullámvasút volt, az biztos.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI