6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ha a család piszkál: Shroud elmagyarázza miért oké egész nap játszani

Shroud nemrég ismét kitért a terveire, hogy mi lesz, ha a játékkarrierje véget ér, miután elgondolkodott azon, hogy esetleg “elpazarolta” a fiatalságát a játékokkal. Az biztos, hogy ha belekezd egy játékba, rengeteg időt képes azzal eltölteni – 14 órát is akár.

“Én valahogy ellentétes vagyok azzal, amit sokan gondolnak, azt hiszem, a fiatalságom a játékra való, és most, amikor a legjobban szeretem a játékokat, annyi játékkal foglalkozom, amennyivel csak tudok, amikor idősebb leszek, visszaveszek.”

Shroud sosem zárkózott el attól, hogy a játékkal kapcsolatos jövőjéről beszéljen, és azt mondta, hogy addig fog streamelni, amíg szenvedélye van a játék iránt, és ameddig a nézői kitartanak mellette.

Szóval ha esetleg a szüleid sokat piszkálnak a tömérdek játék miatt, akkor Shroud idézetét előkaphatod: ameddig minden más is rendben van az életedben, tök okés másabb felfogással a szabadidő nagy részét játékkal tölteni – majd később ez változik.

Te mennyit játszol egy nap? 😀 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI