6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egyetlen Game Boy buktatta le a legszerencsétlenebb autótolvajokat

Nemrégiben letartóztattak egy brit autótolvaj bandát, miután a rendőrség megtalálta azt a Nintendo Game Boy-nak álcázott eszközt, amelyet arra terveztek, hogy kijátssza a modern autók biztonsági rendszereit.

Egy Mitsubishi Outlander PHEV ellopása volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a CCTV végre rögzítette őket, így a helyi rendőrség azonosíthatta a személyeket. Miután elfogták őket, a rendőrök megtalálták az említett “Game Boy”-t.

Az egyik tolvaj telefonján felvételek is voltak, melyeken az eszköz működés közben látható, kommentárral kiegészítve.

Vicky Vessey felügyelő a West Yorkshire-i rendőrségtől a BBC-nek elmondta: “A felvételen hallható komolytalan hangnemből teljesen nyilvánvaló, hogy mennyire semmibe vették az áldozatokat, akiknek a nehezen megkeresett járművét pillanatok alatt elvitték.”

D. Armer

Bár a Game Boy teljesen ártatlannak tűnt, a tolvajok csak úgy odasétálhatnak az autóhoz, és ellophatják azt, ám minden ilyen eszközt alaposan hozzá kell igazítani az adott jármű biztonságához és kódolásához; e csapat csak Mitsubishi Outlandereket tudott ellopni.

A három letartóztatott férfi D. Armer, C. Bowes és T. Poulson. Armert 30 hónap börtönbüntetésre ítélték, míg Bowes és Poulson 22 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI