6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Hisztéria és törött kontroller: Castro nem érti az új FIFA mechanikát

A FIFA 22 nem lett egy egyszerű játék. Nem azért, mert a foci hirtelen bonyolulttá vált, hanem azért, mert relatíve sokat változott a játékmenete a 21-hez képest. Az emberek viszont egy éven keresztül folyamatosan a 21-et nyüstölték, így nehéz átszokni az új rendszerre.

A játék lassabb lett, sokkal sikeresebbek a taktikusan és pontosan játszók, mint a cselgépek. Legalábbis az új generációs konzolokon. PC-n, PS4-en és Xbox One-on nem ennyire erős a különbség, de ott is tapasztalható a kapusok erősítése, na meg a lassabb játékmenet.

Castro a FIFA közösség egyik legismertebb és legnézettebb tartalomgyártója. Egészen jól játszik, de többnyire arról híres, hogy már az első nap “end game” kerete van, annyi pénzt öl bele a játékba. (Ennek ma már nagyja simán visszajön pár óra streamelésből és a szponzorok pénzéből.) Viszont bármennyire jó a csapata, bizony tudni is kell őket használni.

Legutóbbi streamjében 2-1-es vereséget szenvedett egy olyan meccsen, ahol az utolsó pillanatban még lehetőséget kapott az egyenlítésre. A helyzetet azonban elszórakozta, kisodródott helyzetből akart gólt szerezni, ám ezt a kapus simán hárította.

Természetesen a játék volt a hibás és a túl erős kapusok, a tartalomgyártó üvöltözni kezdett, na meg a kontrollerét is darabokra verte.

Lenyűgöző, hogy még mindig ott tartunk, hogy a játékot hibáztatjuk ahelyett, hogy megtanulnánk játszani…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI