1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Sosem gondoltuk volna – Ennyivel veri a CS:GO havonta a Valorantot

Mostanában nagyon sokszor hangosak a csoportok és a sajtó attól, hogy bizony a CS:GO már egy “haldokló” játék, a Valorant pedig – a nagy ellensége -, szinte virágzik. Úgy gondoltuk, hogy ennek az állításnak egy kicsit jobban utánajárunk.

Egészen elképesztő statisztikákat találtunk…

Az activeplayer.io oldalát hívtuk segítségül, és neki is láttunk a havi statisztikáknak. Nos, a helyzet az, hogy a CS:GO havonta átlagosan 31-35 MILLIÓ játékost köszönthet a játékban, míg a Valorant 12-14 milliót.

Akárhogy is nézzük, ez még mindig a fele az előbbi játék aktív játékosainak. Persze, itt a lehetőség, hogy azzal dobálózzunk, hogy ugyan, a Valorant azért még közel sem olyan “régi” játék.

Ám erről azt gondoljuk, hogy nagy valószínűséggel a CS:GO jelenlegi játékosaihoz már bőven eljutott a Valorant híre is, tehát akár válthatnának is bármikor. Úgy tűnik, hogy valójában csak az e-sport tér isteníti ennyire a Riot játékát.

Nézzük a CS:GO számait:

És jöjjön a Valorant:

Ti mit gondoltok ezekről a számokról?  

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI