6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Költsd inkább magadra!” – Így reagált Poki a kiszivárgott bevételére

A Twitch által megerősített, pontosnak bizonyult kiszivárgás Pokimane bevételét is megmutatta. A hölgy azonban ezt arra használta, hogy elmagyarázza, nem használja ki nézőit, és veszi el a pénzüket. 

“Legalább az emberek már nem tudnak pletykálni, hogy ‘milliókat keresek havonta a nézőimből’” – írta. A kiszivárgott infók szerint 2019 augusztusától 2021 októberéig a 39. legjobban kereső Twitch-streamer volt, valamivel több mint 1,5 millió dollárral.

Azonban 2020. november 1-jén hozzáadta az 5 dolláros adományozási határt, tehát például idén szeptemberben a streamer alig több mint 38 ezer dollárt keresett – azért ez sem csekélyke összeg.

Érdekes lenne azt is látni, hogy mennyi lenne a bevétele, ha nem vezette volna be azt az imént említett felső határt az adományokra vonatkozóan, és hogy hol helyezkedne el a legjobban kereső streamerek között.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI