4.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Az EA Sports kabarét csinált a Fifából és tenni sem tudunk ellene

Az már évek óta jól látszik, hogy szinte csak az Ultimate Teammel foglalkozik az EA Sports, ha FIFA játékról van szó. Nem csoda, elvégre ez az a mód, ami milliókat hoz a konyhára nap, mint nap, balgaság lenne veszni hagyni.

Mindazonáltal mára már elfajultak a játékmód tartalmai. A pakkokban olyan töltelékelemeket találhatunk, mint a pálya vonalazásának színe, Tifók, vagy éppen speciális hálószínek. Ezek pontosan azok a játékelemei a játéknak, amikkel a valóságban senki sem akar találkozni. Az Ultimate Team a csapatunk építéséről és tökéletesítéséről szól, a stadionok személyre szabhatósága csak értékes figyelmet vesz el a fő vonaltól.

De talán nem is ez a legirritálóbb aspektusa az egész történetnek. Inkább az, hogy bizonyos esetekben arra vagyunk kényszerítve, hogy ellenfelünk stadionjában, az ő általuk választott labdákkal játsszunk. A játék pedig ilyen esetekben sokszor káoszba fullad.

Why do we have to use our opponent’s stadiums? Could not see where the box even was from FIFA

Láthatatlan vonalak, messziről kiszúrhatatlan labdák, zavaró napfény a stadion bizonyos pontjain. Ezekkel a buktatókkal szinte biztos, hogy a legtöbb FIFA játékos nap, mint nap megbirkózik, holott semmi szükség nem lenne erre.

A fenti Reddit posztban például olyan környezetben kellett volna meccset nyernie a kép készítőjének, ahol egyáltalán nem látszottak a pálya vonalazásai.

Mindez akkor lenne elfogadható, ha mindenki a saját stadionját és játékkörnyezetét látná, így nem lehetne az ilyan övön aluli húzásokkal előnyt szerezni. Mivel egy relatíve új játékelem kategóriáról van szó, nagy valószínűséggel egyhamar nem lesz megoldva ez a probléma…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI