1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

A többség “repül” – Teljesen újjáépül a G2 csapat az új LoL szezonra

Ocelote nemrég megerősítette a G2 újjáépítési szándékát, de nem nyilatkozott arról, hogy a midlaner Rasmus ‘Caps’ Winther és a jungler Marcin ‘Jankos’ Jankowski hogyan illeszkedik ezekbe a tervekbe.

A többi játékost és a személyzetet is lecserélik annak reményében, hogy egy újabb és erősebb csapatot építsenek a 2022-es világbajnokságra. A pletykák szerint a mid lanerük és Jankos köré építik az új teamet.

“A megbeszéléseink eredményeként úgy döntöttünk, hogy kispadra ültetjük és cserélni szeretnénk Wundert, Mikyxet, Rekkles-t, Fabian ‘GrabbZ’ Lohman-t, Sng ‘Nelson’ Yi-Wei-t, valamint lecseréljük a támogatói stáb többi tagját is” – mondta.

Ocelote kitért arra is, hogy a G2 milyen kapcsolatot ápol tagjaival, akik most eladósorba kerültek. Igen feszült helyzetet festett le azzal kapcsolatban, hogy az org tervei szerint eladja néhány tehetségét.

“Csak nagyszerű szavakat tudok mondani mindenkiről, aki jövőre már nem lesz velünk.”

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI