6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Cyberpunk 2077 stílusú csilivili Operátor jön Verdanskba

Igen, ismét egy extrém Operátor érkezik Verdanskba. Meglep ez még egyáltalán valakit? Már az előző szezonban is érkeztek különlegesebb csomagok, azonban mostanra már egészen magas szintre jutott a dolog.

Már meg is kaptuk a Fortnite-ra emlékeztető macis skineket, nemrég megmutattuk nektek az érkező halloweeni darabokat, azonban – szerintünk – a mai mindet simán “veri”. A  Cyberpunk 2077 látványvilágát idézi a Tracer Pack: Lumens Maxis Ultra Skin bundle.

Az ára természetesen 2.400 CP – mint ahogy a legtöbb hasonló csomagnak. Ha minden a terv szerint halad, a következő két frissítés valamelyikével meg is érkezhet (ez természetesen még változhat). 

Na és mit tartalmaz a bundle? 

Először is természetesen kiemelnénk az elképesztő Maxis skint, ami abszolút a jövőt idézi. Aztán van még benne egy Milano, MG 82 és egy QBZ-83 is – mind lilás, csilivili külsővel. A szokásos videóban pedig minden apró részletet kielemezhettek.

Nézzük:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI