6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ez mégis mi?! – Érthetetlen trade banokat osztogat az EA Sports

Azt már évek óta tudjuk, hogy az EA Sports nem tolerálja a Coinnal ügyeskedőket. Legyen az Coin transfer egyik felhasználónkról a másikra, vagy csak fizetőeszköz vásárlása, ha ez feltűnik a kanadaiaknak, máris érkezik a tiltás.

A baj ott kezdődik, hogy az automatikus rendszer rettentően hibás, ráadásul az EA nem hajlandó felülvizsgálni az eseteket. Ezért is nem szokás a játék korai szakaszában eladni egy magas értékű lapot, mert könnyen lehet, hogy ezt a rendszer csalásnak tekinti. Nem egy játékos jelezte már, hogy a körülbelül 10 millió Coint érő lapok eladása után megvillant a trade ban.

A napokban viszont a kellemetlenség új szintre emelkedett. Egy felhasználó egy 9 ezres transferért kapott tiltást az EA Sportstól, ráadásul úgy, hogy a lapon még egy Shadow is csücsült, vagyis bőven fel volt tornászva az értéke.

Jó tanács sajnos nincs ennek elkerülésére, talán annyi, hogy igyekezzünk a trading mellett a lehető legtöbb játékidőt beletolni a játékba, hogy a rendszernek ne tűnjön fel, hogy “csak” a piacon ténykedünk.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI