6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ismét beszívtak a FIFA fejlesztői, érthetetlen amit az EA Sports művel

Azt hittük, hogy nem lehet rosszabb SBC-t élesíteni a Newcomer’s Challenge-nél. Abba 70-es csapatösszhang, na meg minimum egy arany játékos kellett. S mivel 75-nél indulnak az aranyok, a 75-ös, vagy annál jobb Rare játékost tartalmazó pakk meglehetősen gyengének minősült, mint jutalom.

A héten viszont sikerült túllicitálnia saját magát az EA-nek. Élesítettek egy olyan SBC-t, amit a jelenlegi lapárak alapján körülbelül 17 ezer Coin teljesíteni, s egy Draft Tokent kapunk érte. A poén csak az, hogy ha szeretnénk Draftozni, mindezt 15 ezer Coinért megtehetjük.

Draft Token reward SBC from FIFA

Sem a játékosok a fórumokon, sem a tartalomgyártók nincsenek elragadtatva az EA Sports SBC-politikájával. Tény, még nagyon korai időszakát éli a játék, ám addig, amíg nincsenek Milestone Objective játékosok és egyéb fontos mérföldkövek, az ilyen töltelék kirakósok nem fogják sokak szomját oltani.

Ez az SBC egyértelműen azoknak kedvez, akiknek sok Untradeable kártyájuk van, de mivel 84-es csapat kell hozzá, nekik sem igazán ajánlanánk, hogy foddert öljenek bele.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI