3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

A nagy kérdés: Miért ennyire toxic a LoL közösség?

A kezdő LoL játékosoknak – igen, van még olyan -, igazán érdekes élményben lehet részük az első meccsek alkalmával. Ha szerencsések, akkor egy remek csapatba kerülnek, ahol valóban segítik őket, ám ez roppantmód ritka dolog.

Többnyire elképesztően toxic és vádaskodó “hadsereg” vár minket. Miért vagy ennyire szar? Smurf? És a többi… Szinte látjuk magunk előtt a chatet. De miért nem történik változás? Az esportsbets információi szerint a LoL “hivatalosan” is a legtoxikusabb.

Nos, ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk a Riot Games látszólag próbálja orvosolni a problémát – ám ahogy azt a kommentelők és mi is kristálytisztán látjuk, ezek mind a tipikus “nesze semmi, fogd meg jól” változások.

Az /all chat egyébként is némítható volt, és most csak ideiglenesen tüntetik el a játékból. Később érkezik egy felmérés is, hogy a játékosok elmondják erről a véleményüket, ám valójában sokszor csapaton belül van a probléma.

Hányszor reportoltál valakit, mert tényleg bántott téged, és hányszor lett belőle tényleges büntetés? Ugye… Egy kezünkön meg tudnánk számolni. Tehát azért ennyire toxikus a közösség, mert valódi súlya nem igazán van a tetteknek.

Ugyanakkor megfordíthatjuk a dolgot akár. Hányszor voltál toxic és hányszor lett belőle problémád? Egyáltalán miért vagy az? Természetesen, online térben könnyebb mások pihenését megkeseríteni, ha a valóságban te is keserű vagy.

Te mit gondolsz, miért toxic a LoL közösség? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI