6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Lefújták a Valorant Champions Tourt – A rajongók tele vannak kérdésekkel

Szüneteltetik az LCQ-t (Valorant Champions Tour 2021: APAC Last Chance Qualifier) a COVID-19 által felmerült egészségügyi óvintézkedések miatt, közben a játékosokat és a személyzetet rendszeresen tesztelik.

a döntést bizonyos teszteredmények után hozta meg a Riot Games.

“Az LCQ-ban résztvevők egészsége és biztonsága a legfontosabb prioritásunk. Minden egyes játékost és a személyzetet az irányelveknek megfelelően teszteltünk és tesztelünk a továbbiakban is.”

Ám rengeteg rajongó nem értette, hogy a játékosok miért nincsenek beoltva? Illetve van, aki szerint csak oltottan vehetnének részt a játékosok ezeken a versenyeken. Emellett rengetegen úgy nyilatkoztak, hogy az egész esemény egy vicc.

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy szükséges lenne kicsit bővebb információ is ilyen esetekben a szervezőktől, valamint a felvilágosítás, hogy az oltás nem azt ígéri, hogy képtelenség megbetegedni, hanem azt, hogy könnyen átvészelhetik azt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI