6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Szexuális tartalmakért kapott Twitch tiltást a népszerű FaZe Kalei

Kalei évek óta streamel a Twitch-en, de 2021-ben jelentősen megnőtt a nézettsége és a követőinek száma, ami leginkább annak köszönhető, hogy a FaZe klánhoz csatlakozott, mint az első és egyetlen női tartalomkészítő.

A streamjének átlagos nézettsége idén több mint 200%-kal nőtt, de a megnövekedett figyelemmel együtt jár a fokozott ellenőrzés is, és a stramer október 13-án meg is kapta első kitiltását a platformon.

Elárulta, hogy a kitiltás oka a Twitch leírása szerint “szexuálisan szuggesztív viselkedés” volt. A Twitch nyilvánosan nem hozza nyilvánosságra a felfüggesztések okát, de a műsorszolgáltatót privátban tájékoztatja.

Kalei azonnal visszavágott, azzal érvelve, hogy mindig mindent eltakaró ruházatot visel.

Kalei kiemeli, hogy van egy tetoválása a kulcscsontján, amit néha megmutat, de ennél többet nem. Kalei jogsértése azonban állítólag “nyilvános vagy privát chat-üzenetekben” történt. Ez azt jelenti, hogy nincs köze az on-stream ruházatához.

A tiltás pontos hosszát nem árulta el a streamer, bár arra számít, hogy 3 nap lesz. Egy későbbi tweetben kifejtette, hogy emiatt egy szponzorált streamről és versenyről is lemarad.

kép: Kalei

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI