4.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Tyler1 kifejti a véleményét a Riot értelmetlen döntéséről

Ahogy már írtunk róla a Riot Games bejelentette, hogy a 11.21-es patchben az all-chat egy időre teljesen eltávolításra kerül a League of Legends-ből.

A bejelentés sokkolta a játékosbázist, de beleillik a Riot folyamatos törekvésébe, hogy kezelje a toxicitást. A blogbejegyzésükben a Riot azt írta: “Úgy gondoljuk, hogy megéri a kompromisszumot, hogy csökkentsük a növekvő negativitást, amit az /all chat okozott a játékotokban”.

Ám Tyler1 is kifejtette a véleményét a dologról.

“Az a bajom ezzel tesó, hogy mennyire gyerekes ez a közösség és ez a cég. Tesó, lehet némítani az /all chatet. Egy friss fiókban már eleve ki van kapcsolva. Szóval, ha triggerel a toxic chat, egyszerűen lenémíthatod, és soha többé nem látod. Ez a problémám vele.”

“A másik problémám az, hogy azt mondják, hogy nem lesz /all chat, ami azt jelenti, hogy a játék 100%, hogy soha nem kap majd voice chatet. Soha.”

Azt is megjegyezte, hogy rengeteg más játékban van voice chat, még Valorantban is. Szóval nem kell a rasszizmusra és a toxic viselkedésre fogni, mivel ezeket is le lehet némítani egy gombnyomással.

Tyler már régóta támogatja a voice chat hozzáadását a League of Legends-hez. Az /all chat eltávolítása után azonban valószínűleg a hangkommunikációról szőtt álmaink sem válnak majd valóra…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI