1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Köszönjük TikTok – Újabb FIFA csalás terjed a videómegosztón

A no loss glitcheket látszólag lehetetlen elkerülni a FIFA esetében. Minden évben van egy új módszer, amivel a játékosok megtalálják a módját annak, hogy elkerüljék a vereséget, ami különösen a FUT Champs és más versenymódok esetében bosszantó.

Alig néhány héttel a FIFA 22 hivatalos megjelenése után a játékosok máris felfedezték azt az exploitot, amellyel soha többé nem veszíthetnek hivatalos meccseket. Ez nagy csalódást okoz azoknak a játékosoknak, akik tisztességesen szeretnék megszerezni a győzelmeket és jutalmakat.

apexskillz által készített felkapott TikTok-nak köszönhetően azonban úgy tűnik, hogy sokkal több játékos tudja, hogyan élhet vissza az exploittal. Úgy látszik, hogy ez a jövőben sokkal gyakoribbá válhat a FUT-meccseken.

@skillzapexOMG I FOUND A NO LOST GLITCH IN FIFA 22 OH NOOOO🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️. ##fifa22 ##fifaglitch ##fyp ##fypシ ##futchamps ##skillzapex♬ original sound – SkillzApex

Nyilvánvalóan nem támogatjuk a glitch használatát a FIFA-ban, sőt minden játékban egyenesen elítéljük. A jó hír, hogy a hozzászólásokban még az is felmerült, hogy a glitch használókat ki is tiltották.

Megérdemlik!

borítókép: CharlieIntel
 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI