Ez a három ügynök lehet a legjobb választás a Fracture mapon

A Fracture a Valorant legújabb pályája, és egyedülálló élményt nyújt. H-alakú elrendezéssel rendelkezik, ahol a védők középen spawnolnak, ami merőben eltér az eddigi mapoktól. Az új elrendezés azt jelentheti, hogy a kedvenc ügynököd nem a legjobb választás.

Itt teljesen át kell alakítanod a játékstílusodat. A jó hír az, hogy a legtöbb ügynök legalább megállja a helyét, bár néhányan jobb választásnak bizonyulnak. Nézzük, ki az a három karakter, aki a legjobb választás lehet.

  • Sova

A Fracture mapon különösen jól kihasználhatóak a képességei, de persze ettől függetlenül megköveteli a játékosoktól, hogy megtanulják a hős használatát, hiszen csak ekkor tudnak biztonságosan információt szolgáltatni a csapatnak. Gyakorlás teszi a mestert.

Felderítő drónját a térkép körüli szűk átjárókba is el tudja küldeni, hogy a rejtőzködő ellenségekre vadásszon, és segítsen csapatának a map ellenőrzésében. Sova végső képessége halálos a megfelelő kezekben, és ugyanolyan jó a Fracture pályán is.

  • Killjoy

Killjoy egy kiváló őrszem, aki több bejáratot is könnyedén le tud fedni. Ez teszi őt ideális választássá a Fracture-ön, különösen védekezésben. Dolgozz együtt a csapatoddal a helyszínek védelmében, és ne hagyatkozz kizárólag a saját képességeidre.

  • Jett

Jett kiválóan ki tudja használni a spawnok és a helyszínek közötti rövid távolságot, bezárja a rést, és szinte azonnal támad az ellenséges csapatra.A mobilitás minden pályán fontos, és Jett az egyik legjobb ügynök a gyors mozgásra.

Jett képességkészlete önmagában elég ahhoz, hogy indokolja a kiválasztását a Fracture-ön. Kétségtelenül a Valorant egyik legjobb ügynöke, és bármilyen helyzetben képes dominálni.

Betöltés...
Keresés
Keresés