1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Nem egyeznek – A FIFA hamarosan búcsút inthet az EA-nek

A több évtizedes, több milliárd dolláros bevételt generáló partnerség után úgy tűnik, hogy a FIFA végre készen áll arra, hogy elköszönjön az EA-től. Jövőjük egymással az utóbbi időben bizonytalanná vált, hisz az EA saját labdarúgással kapcsolatos IP-t jegyeztet be.

A focis “törekvések” elsőszámú franchise-aként üdvözölt EA megszilárdította címeit, mint a futballkiadások egyetlen lehetséges szava. A közelmúltban például a Konami fejlesztői megpróbálták harcba szállni az eFootball című ingyenes játékkal – nem sok sikerrel.

Mivel a FIFA más lehetőségeket is vizsgál, a márka jövője meglepő utat mutathat. Az EA lépése után számos jel arra utal, hogy a FIFA megszakítja a partnerséget és egy újabb, minden igényüknek megfelelő partner után kutatnak.

Állítólag tárgyalások folytak a két óriási vállalat között, de úgy tűnik, hogy a szerződésük újjáélesztésére irányuló erőfeszítések elmaradtak, miután a FIFA azt akarta, hogy az EA “több mint kétszeresét” fizesse a licencük további használatáért.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI