Ingyen Player Pickek – Szürreális élmény vasárnap Weekend League-ezni

Az idei évben teljesen átalakította az EA Sports a FIFA 22 legkompetitívebb módját. A FUT Champions, vagy ha úgy jobban tetszik Weekend League, ma már egy egész hetes program.

Hétköznaponként kvalifikálhatunk a hétvégi rájátszásra, ahol már értékes jutalmakért szállhatunk “ringbe”. Ám mivel már bejutni sem egyszerű, az EA Sports a legrosszabb eredményekért is ad Player Picket. Arról nem is beszélve, hogy instant megkapjuk a jutalmainkat, ha minden meccset teljesítünk.

Mivel a legtöbb játékos megbukna a pillecukor teszten, szinte senki sem szeretne várni csütörtökig a jutalmakkal. Így hát ha úgy látják, hogy már nem tudnak, vagy nem akarnak jobb eredményt elérni, szimplán csak ledarálják a maradék meccseket.

Vasárnap esténként rettentően sokan döntenek úgy, hogy elég volt a “szenvedésből”, gyorsan túl akarnak lenni a maradék meccseken. Így hát ebben az időszakban temérdek ingyen győzelmet söpörhetünk be. Nekem személy szerint 6 ilyen ingyen győzelem csusszant be tegnap este, de Redditen lehetett olyan posztokat olvasni, ahol 10, vagy 12 “gyors öngól és kilépés” tolta meg a hétvégi teljesítményt.

Playing Champions on a Sunday night is definitely a surreal experience… from FIFA

Persze el lehet azon elmélkedni, hogy ez mennyire jó dolog, de ha csak és kizárólag a jutalmakért játsszunk WL-t, s nem a szoros meccsekért, akkor egyértelműen a vasárnap este lehet a legjobb időpont a meccseink ledarálására.

Betöltés...
Keresés
Keresés