“Nem vagyok hajlandó játszani” – A Warzone közösség felháborodott

A Warzone Season 6 a játékosokat abszolút felháborította, miután a BR népszerű Plunder játékmódját lecserélték az új Clash és Payload játékmódokra – néhány rajongó pedig egyáltalán nem is hajlandó játszani, amíg az vissza nem tér.

Kétségbeesetten várják, hogy a Plundert állandó játékmódként visszahozzák, és a közösségi médiában adtak hangot aggodalmuknak a játékmód további hiánya miatt. “Miért kell egy új mód miatt a régieket eltávolítani?” – írták a Redditen.

Sok más Warzone játékos is osztotta a véleményét, valamint további kritikákat fogalmazott meg a játékmód eltávolítása miatt. “A Clash és a Payload szar” – szólt az egyik válasz, majd így folytatta: “Nulla okuk volt a Plunder eltávolítására”.

Give me my Plunder back from CODWarzone

“Ha nem tudsz életben tartani egy játékmódot anélkül, hogy kényszerítenéd a játékosokat, hogy játsszanak vele, talán fontold meg, hogy egyáltalán szükség van-e arra az új játékmódra” – folytatták.

“A Plunder tökéletes arra, hogy csak úgy szórakozzunk. Nincs stressz, nincs nagy tét, csak szórakozás” – mutatott rá egy másik rajongó ezzel az állandó respawnokra és csak úgy egyáltalán a könnyebb játékmenetre.

Ti mit gondoltok? Szeretnétek vissza a Plundert? 

Betöltés...
Keresés
Keresés