1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Megtörtént: Te mit tennél, ha a szüleid ripityára törnék a gépedet?

A Reddit-felhasználó Yuno_Is_Waifu néhány napja mutatta meg a netes közösségnek, hogy mi maradt a PC-jéből, miután az anyja mérgében rommá zúzta azt. A megdöbbent felhasználók arról kérdezték őt, hogy mégis miért tett ilyesmit a hölgy.

A következő magyarázatot tette közzé: “Leesett a gumim, és senki más nem vette fel, így őt kellett hívnom. Őrülten viselkedett,ordibált, sértegetett… Nem vagyunk jó viszonyban egyébként sem. Úgy tűnik, apám kijön a börtönből,de ez nem mentség erre.”

Néhány kommentelő elítélte ezért az anyát, míg mások megosztották saját történeteiket a szülei viselkedéséről. Az egyikük azt írta: “Nekem is olyan anyukám volt, aki ilyeneket csinált. 2015 óta nem beszéltem vele, az életem azóta 90%-kal kevésbé stresszes”.

Egy másik a kártyakészlet hiányán viccelődött, mondván: “Nem csoda, hogy RTX-et ritkán találni, folyton szétverik őket az anyukák”. Bár sok felhasználó egyszerűen csak jót kívánt a posztolónak, sőt, aggodalmát fejezte ki az ő és az anyukája jólétéért.

Szomorú történet, az már egyszer biztos…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI