1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Túl enyhe? – Több ezer “No Loss” csalót vágott földhöz az EA Sports

Igazán kaotikus hétvégét zárt a FIFA 22. A FUT Champs során többen rájöttek, hogy ha egy bizonyos technikával lépnek ki a meccsekből, akkor a rendszer nem könyvel el vereséget. A hiba eredménye hihetetlenül sok Elite 1 helyezés lett, a fejlesztőknek tehát volt minek utána nézni.

Első nekifutásra a kanadaiak megígérték, hogy megbűnhődnek azok, akik sportszerűtlenül jutottak a csúcsra az érintett kiírásban. Egészen eddig ültek a megoldáson, most viszont hivatalos bejelentést tett az EA Sports.

A “No Loss Glitch” használók egy teljes hétre ki lettek zárva a FIFA 22 online módjaiból. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem csatlakozhatnak fel az internetre, Squad Battle meccseket játszhatnak, viszont a Division Rivalst és a FUT Championst pihentetniük kell hét napon keresztül.

Meglepő, hogy a jutalmak elvételéről nem beszél a cég, vagyis ha úgy vesszük szinte semmilyen büntetést nem kaptak a csalók, csupán ki kell hagyniuk egy Weekend League ciklust. Ha a Team of the Week gyengécskére sikeredik a mai nap, valószínűleg fel se fog nekik tűnni, hogy elszállt egy hét…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI