1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

A Valorant játékosok továbbra is panaszkodnak a ‘Warm Up’ miatt

Pontosabban annak a hiánya miatt. A Valorant játékosok ugyanis régóta szeretnének egy olyan módot, ahol egy kicsit be tudnak melegíteni a nagy csatározásokra. Sokan a Deathmatch-re próbálnák ezt a funkciót ráhúzni.

A kauzális, szabad játékmód jó a rajongóknak, akik ezt a különleges élményt keresik, de nem elégíti ki a bemelegíteni próbáló játékosok igényeit. A jelenlegi pályakészlet nem alkalmas erre a módra, és a játékosok túl sok ideig kutatják az ellenségeket.

Több mérkőzés egymás után való lejátszása unalmas lehet, mert minden egyes meccs után “sorba kell állni”, és a respawn késleltetések, valamint a győzelemre összpontosító játékosok befolyásolhatják a bemelegítés élményét.

Bár a Valorant Deathmatch jelenleg alkalmatlan a bemelegítő rutinra, a Riot Games megerősítette, hogy egy új módon dolgozik, amely kielégíti a játékosokat, akik egy hosszabb warm upra vágynak.

Ezek a változtatások és a kisebb pályák, amelyek arra kényszerítik a játékosokat, hogy következetesen harcoljanak egymással, ideális helyet teremtenének a bemelegítéshez anélkül, hogy harmadik féltől származó szoftverekre vagy játékokra támaszkodnának.

Tehát jönnek végre a kisebb mapok is a jövőben, és egy mód, amely “egyedi opciókkal” együtt jön. Mit gondoltok? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI