1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Hamarosan hasznos funkciókkal bővülhet a Twitch platform

Az internet egyik vezető livestream platformjaként a Twitch folyamatosan mikroszkóp alatt van. Bármilyen finom változás vagy földrengető kiszivárogtatás gyakran sokkoló hullámokat indíthat el az egész online térben.

A Twitch most három új funkciót jelentett be, melyek készülőben vannak: A visszatekerés, az emlékeztetők beállítása és a trailerek megtekintése.

“A következő hónapban egyes nézők akár három új gombot is láthatnak a csatornákon” – derült ki a Twitch hivatalos fiókjának bejegyzéséből. Bár ezeket a gombokat a
tesztidőszak végén eltávolítják, a jövőbeli funkciók hasonlóak lesznek.

  • Az első új gomb a ‘Rewind the Stream’. Ahogy a neve is mutatja, a nézők ezzel az új funkcióval visszatekerhetik az élő adást.
  • A következő a Remind Me funkció. Ez egy egyszerű kiegészítésnek tűnik, amely azt teszi, amit a neve is mutat: emlékeztet, amikor a kedvenc streamereid élőben jelentkeznek.
  • Végül, de nem utolsósorban a Watch Trailer gomb. Úgy tűnik, ez lehetővé teszi az új nézők számára, hogy stream-csatornák trailereit nézzék meg anélkül, hogy manuálisan el kellene navigálniuk a profiloldalra.

Melyik a kedvenced? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI