1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Másfél millió forintot bukott a streamer egy Valorant fogadás miatt

Egy október 19-i közvetítés során Fuslie egy hatalmas jótékonysági streamben vett részt, hogy pénzt gyűjtsön a mellrák elleni küzdelem segítésére.

Miután a NoahJ456-tal közös Valorant meccs közben összegyűlt a 30.000 dollár, a streamer észrevette, hogy csapattársa egy 1v5-ös helyzetbe került.

Ezért gondolta kicsit feldobja a hangulatot. “500 ajándék subot kapsz, ha ezt lehozod” – biztatta Fuslie. “Plusz 5.000 dollárt!”

Bár Noah nem streamelt a Twitch-en, és ezért nem tudta élvezni a feliratkozásokat, mégis elfogadta Fuslie 5.000 dolláros ajánlatát. Röviddel ezután letarolta az egyik ellenfelet, életben tartva az álmot.

Néhány másodperccel később újabb killt szerzett, amivel Fuslie-t egy kicsit megizzasztotta. Érezte, hogy szorul a hurok. Megpróbálta megzavarni Noah-t, akit szemrebbenés nélkül lehozta a kört és ezzel 5.000 dollár ütötte a markát.

Ezután Noah megkérdezte, hogy mit vegyen az újonnan szerzett pénzéből? Fuslie azt javasolta, hogy az 5.000 dollárt a mellrák elleni küzdelemre fordítsa – amit Noah örömmel fogadott el.

Ezért nem szabad fogadni! Még szerencse, hogy jó helyre ment az összeg.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI