1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Káosz Európában: Jungler nélkül maradhat a Fnatic 2022-re

A 2021-es világbajnokság közel sem úgy zajlott a Fnatic számára, ahogyan azt a klub, vagy a fanok előre elképzelték. Az utolsó pillanatban le kellett cserélniük Upsetet, a csapat elsőszámú carry játékosát és az akadémia keretből Beant kellett kinevezniük kezdő játékosnak. A klub azóta is hallgat, hogy mindez miért történt pontosan, s Upset sem hallatott magáról azóta.

Kérdéses tehát a klub alsó ösvényének jövője, a rajongók tanácstalanul állnak a jövő előtt. S most úgy fest, hogy újabb stresszfaktor kerül a gépezetbe, ugyanis Bwipo is kikerülhet a keretből a következő szezon előtt.

[ESPORTMANIACOS] Bwipo won’t be playing for Fnatic in 2022 from leagueoflegends

Egyre több forrás ír arról, hogy a narancs-feketék belga klasszisa nem tervez szerződést hosszabbítani az angol klubbal. Valószínűleg ebben közrejátszik a világbajnoki bukta, de a játékos interjúiból adódóan már régóta motivációs gondokkal küzd. Hatalmas érvágás lehet ez a Fnaticnak, tavaly elvesztették Rekklest, most pedig Bwipo, a keret legjobb és egyik legtapasztaltabb játékosa is kiválhat. Ez a játékosmozgás pedig rányomhatja a pecsétjét a két évet hosszabbító Hylissang teljesítményére is, aki nagyon közeli barátja lett az elmúlt években a távozni készülő belgának.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI