1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Meglepő vallomás – xQc abbahagyja a streamelést?

xQc minden idők egyik legnagyobb internetes szenzációjává vált, már több mint 9,4 millió követőt gyűjtött össze az Amazon tulajdonában lévő streaming platformon. Kiderült, hogy 2019 óta több mint 8 millió dollárt keresett csak a streameléssel.

A streamelésből származó hírneve és vagyona ellenére azonban xQc nem gondolja, hogy a dolog örökké tart majd, és amikor úgy érzi, hogy itt az ideje abbahagyni, egy pillanat
alatt be is fejezi.

A CouRage and Nadeshot Show podcastben arról kérdezték, hogy mikor hagyja abba végleg a streamelést, és elég érdekes választ adott:

“Amikor már nem élvezem. Kicsit furcsállom, amikor ezt mondom, és néhányan nem is hisznek nekem, mindig azt mondom nekik, ha úgy érzem, hogy ez már nem az, akkor nagyon gyorsan abbahagyom” – magyarázta.

“Lehet, hogy holnap, de lehet, hogy tíz év múlva”.

“Ha nincs meg bennem a szenvedély, hogyan tudnám ezt a szenvedélyt átadni az embereknek? Nem akarom, hogy olyasmit nézzenek, amihez nekem nincs kedvem”
– állt ki xQc a közönsége mellett.

“Ez majdnem olyan, mintha átverném az embereket.”

Meglátjuk, hogy mit tartogat a jövő a xQc számára, de az biztos, hogy nagy dolgok vannak készülőben a streamelésen belül és kívül is.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI