1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Ez komoly?! – Jöhet a Mike Tyson vs. Logan Paul mérkőzés

Tyson a világ egyik leghíresebb bokszolója. Az évek során egyfajta barátságot kötött Jake és Logan Paullal, akik az utóbbi időben nagyot alakítottak a sportágon.

Hónapok óta pletykálnak arról, hogy a Paul testvérek egyike valóban ringbe száll Tyson ellen, de most úgy tűnik, hogy ez valóban megtörténhet.

Jöhet a Mike Tyson vs. Logan Paul mérkőzés?

Még 2021 júliusában Logan Paul megerősítette, hogy a Floyd Mayweather utáni következő mérkőzése már készülőben van. Már akkor is felröppentek pletykák arról, hogy Tyson ellen léphet ringbe.

Október 22-én a Drama Alert műsorvezetője, Keemstar a Twitteren arról számolt be, hogy forrásai szerint az idősebbik Paul testvér valóban megmérkőzik Mike-kal 2022 februárjában.

Egy nappal később az Irish Sun egy rejtélyes interjút tett közzé Tysonnal, aki a következő ellenfeléről beszélt. Neveket nem mondott, de a válasza ismerős volt, ahogyan korábban egy lehetséges Logan elleni meccsről beszélt.

“Februárban lesz egy visszavágóm, és elég szkeptikusak vagyunk az ellenféllel kapcsolatban” – mondta Mike Tyson a Sun-nak. “De egy igazán izgalmas ellenfél lesz”.

Jelenleg azonban csak egy meg nem erősített jelentés és egy rejtélyes interjú áll rendelkezésre, hivatalos megerősítés sem Paul, sem Tyson táborából nem érkezett.

Ha Logan végül tényleg Tyson ellen bokszol, akkor a közösségi média sztárja egyike lenne azon kevés embereknek a világon, ha nem az egyetlen, aki mind Mike, mind Floyd Mayweather ellen bokszolhat.

Az, hogy bármelyikük ellen is megússza KO nélkül, önmagában is bravúr lenne.

Mit gondoltok, meddig bírná Logan?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI