1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Videó: Így dobta fel az ismert Twitch streamer a pizzafutár napját

A népszerű streamer és Twitch partner Sweatcicle nemrégiben igen boldoggá tett egy mit sem sejtő pizzafutárt azzal, hogy elég nagylelkű borravalót adott neki – sőt, nem kifejezetten csak ő, hanem a nézői is.

Adása közben döntött úgy, hogy rendel egy kis pizzát, ám egy kis csavarral: megígérte a közösségének, hogy a rendelés leadása előtti időben beérkező összegeket borravalóként a pizzafutárnak adományozza.

Sweatcicle rajongói nem okoztak csalódást, és néhány perc alatt több mint 70 dollárt (22 ezer Ft) gyűjtöttek össze – ez jelentős borravaló egyetlen pizzafutár rendeléséért. A streamer kedvessége azonban nem állt meg itt.

Amikor megérkezett a pizza, a futárt az otthonába invitálta, és bemutatta őt a nézőknek.

Nos, Sweatcicle kedvessége egy újabb emlékeztető arra, hogy az alkotók és közösségeik milyen gyakran tesznek meg mindent azért, hogy feldobják valakinek a napját – még akkor is, ha ez “csak” egy egyszerű borravaló egy pizzarendeléshez.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI