-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Tragédia: Meggyilkolta feleségét és barátját a felkapott TikTok sztár

Mint ahogy az az NBC San Diego beszámolójából kiderült, a rendőrséget múlt héten hívták ki egy East Village-i lakáshoz, ahol két ember, a TikTok sztár felesége, Ana (29) és barátja, Rayburn Barron (28) holttestére bukkantak.

Egyes források tudni vélik, hogy Ana és Rayburn Barron viszonyt folytattak, és Abulabanék éppen válófélben voltak.

Taran Brast helyettes kerületi ügyész szerint Ali Nassar Abulaban (ismertebb nevén JinnKid) október 18. óta zaklatta Anát, és a múlt hét végén nemcsak megrongálta a lakásukat, de egy alkalmazást is telepített a lánya iPadjére, mellyel figyelte a lakásban zajló dolgokat.

Állítólag múlt csütörtök délután, miután Ali hallotta, hogy a felesége egy másik férfival van, oda utazott, és ott találta Barront. Háromszor fejbe és nyakon lőtte, majd egy golyót a felesége homlokába is eresztett.

A szomszédos lakásból készült felvételen állítólag látszik, ahogy Ali közvetlenül a történtek után elhagyja a lakást.

Ezután elhozta ötéves kislányát az iskolából, aki vele volt az autóban, amikor nem sokkal később őrizetbe vették. A rendőrség úgy véli, hogy Abulaban volt az, aki felhívta a
911-et és bejelentette a gyilkosságokat.

Az ügyészek szerint a gyilkosságok egy múlt hónapban történt családon belüli erőszakos incidenst követnek: Brast szerint volt egy korábbi, szeptemberben bejelentett családon belüli erőszakos incidens, amelynek során Ali meglökte Anát, ezzel sérülést okozva.

Ennek szemtanúja volt a lányuk is. Távoltartási végzést nem adtak ki.

A JinnKid néven posztoló Abulaban az elmúlt évek során rengeteg követőre tett szert, 950 ezer követője volt a TikTokon és 170 ezer feliratkozója a YouTube-on. Utolsó videóját, mindössze hat napja töltötte fel.

Abulaban jelenleg január 5-i tárgyalására vár a rácsok mögött.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI