0.9 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Jogi úton támad az Activision – Lelövik a Warzone csalógyárait

Ugyan sokan a Vanguarddal érkező anti-cheatben bíznak, az Activision nem szeretné a véletlenre bízni a játék csalóhelyzetét.

A Warzone speciális Reddit fórumán megjelent egy kép, amiben egy csalást előállító csoport bizonyította, hogy az Activision jogi úton kereste meg őket. Komoly milliókra büntetik a vállalkozást, ha nem állnak le az Activision játékokat érintő csalások gyártásával.

A very popular cheat provider has received a cease and desist from Activision legal. According to their Discord they will be closing sales and shutting down their Activision related cheats. from CODWarzone

Természetesen ilyen pofonba nem sokan szeretnének mosolyogva belerohanni, így a csoport a saját Discord szerverén jelentette be, hogy innentől kezdve nem gyártanak Activision játékokhoz csalásokat. (Persze másra folytatják a munkát…)

Mivel ezek a csalások javarészt előfizetésesek voltak, így most a csapatnak ki kell találnia, hogy mit kezdjenek a fennmaradó, ámde kifizetett időkkel.

Jó látni, hogy az Activision másfél évnyi noszogatás után végre belefogott a munkába, remélhetőleg innentől kezdve csak még komolyabb akciók következnek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI