Teljesíthetetlenné teszi az Antonio Objective-et a toxic FIFA közösség

Az EA Sports péntek este élesítette a Rulebreakers eseményt, ami temérdek érdekes, átalakított FUT kártyát hozott a játékosoknak. Végre van pusztító erejű és gyorsaságú védője a Premier League-nek, na meg Haaland és Dembelé is a lehető legjobb formájában tetszeleg jelenleg.

S ahogy az lenni szokott, az új promóval is érkezett ingyenesen megszerezhető tárgy, ezúttal Antonio Rulebreakers lapját szerezhetik meg az érdeklődők. Vagyis csak akkor, ha ezt hagyják az ellenfelek…

Az egyik feladat, a “Go for Glory” ugyanis arra kéri a játékosokat, hogy nyerjenek meg négy olyan meccset a Red Links játékmódban, ahol kettő gól előnnyel vezetnek.

Nos, hála ennek a fantasztikus kritériumnak, a legtöbb játékos 1-0-ás hátrányban azonnal kilép a játékból, ezzel teljesen ellehetetlenítve a feladat teljesítését. Persze tisztelet a kivételnek, olyannal is találkozni, aki az első bekapott gól után lő egy gyors öngólt, majd kilép, hogy haladjon a feladatokkal.

very good job EA for Rulebreakers Antonio from FIFA

A fent említett probléma olyan szokványos, hogy már több poszt is született erről a nagyobb FIFA fórumokon. Nem valószínű, hogy fog kezdeni a dologgal valamit a kiadó, így csak arra kérhetünk mindenkit, hogy a frusztráltság mellett legyen türelmes és inkább pár nap múlva próbálkozzon a feladat teljesítésével, hátha akkor kevesebb troll lesz a szervereken.

Betöltés...
Keresés
Keresés