Nem Deadeye lett az új Valorant ügynök – Minden, amit tudnod kell

Hónapokig tartó teaselés után a Valorant fejlesztői végre leleplezték az új ügynököt. Bár sokszor feltűnt kódneve, a „Deadeye”, végül teljesen más nevet kapott: Chamber. Egy olyan Sentinel, mely „a mechanikus outplayre összpontosít”.

Kódnevét először a Valorant Year One Anthem videójában fedezték fel júniusban, ahol a szót egy fegyver oldalára firkálták. A nevet később a játék fájljaiban szétszórva
találták meg, aztán jöttek a trailerek, teaserek és egyebek.

Aztán megérkezett a lényeg: 

Megerősítették, hogy valóban az ő hangját hallhattuk a Fracture videóban, a következőket mondja: „Hihetetlen, hogy egy ilyen kis dolog ilyen lehetőséget teremthet. Az erőfeszítéseik nemesek voltak, de áldozatokat kell hozni. Milyen kár”.

Érdekesség, hogy Chamber egyébként az első francia ügynök a Valorantban.

Van néhány hasonlósága az olyan ügynökökkel, mint Killjoy és Cypher, de a felszerelése nagyobb hangsúlyt fektet a sebzésosztásra. „Testre szabott” pisztolyt visel, és végső képességeként egy arany Snipert idéz meg.

Chamber eredetileg az Episode Three, Act Three frissítésével együtt jelent volna meg, de a Riot kénytelen volt elhalasztani az ügynököt a 3.10-es patchig, amely két héttel később, november 16-án érkezik meg.

Nektek hogy tetszik az új ügynök?

Betöltés...
Keresés
Keresés