Cafe Cutie – A legcukibb LoL skinek érkeznek hamarosan a Shopba

A LoL következő “skincsaládja” garantáltan a legcukibb eddig a játékban. A szerencsés hősök, akik ilyen kozmetikumot kapnak: Annie, Bard, Gwen, Sivir, Soraka és
Vladimir.

A skinek abszolút a maid cafe hangulatot hozzák, mely leginkább Ázsiában népszerű dolog. A pincérnők és pincérek szobalánynak öltöznek, és pékárut, kávét, és ehhez hasonló finomságokat szolgálnak fel.

Az élénk színvilággal a Cafe Cutie a League egyik legszembetűnőbb skincsaládja. Mintha csak a Tokyo Mew Mew egyik részét néznénk.

A skinvonal kávézós esztétikája megváltoztatja a hősök jellegzetes képességeinek vizuális megjelenését is. Sivir bumerángja például egy tányér sütemény, míg Soraka auto
attackjei kis croissantokká alakultak át.

Mint a legtöbb új skin, valószínűleg a közelgő Cafe Cutie skinek is egyenként 1350 RP-ba fognak kerülni, bár a Riot még nem jelentette be a skinek hivatalos árát.

A Cafe Cutie skincsalád a közeljövőben lesz kipróbálható a League PBE-n, míg a skinek valószínűleg valamikor ebben a hónapban érik el az élő szervereket, ha a legutóbbi skinkiadások precedensként szolgálhatnak.

Melyik hős tetszik így a legjobban? 

Betöltés...
Keresés
Keresés