-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Tyler1: “A League of Legends sosem volt még ennyire rossz állapotban!”

Tyler1 sosem fogja vissza magát, amikor kritikáról van szó. Egy nézője arról kérdezte egyik streamje során, hogy mit gondol, miért “hullanak ki” sorra League of Legends streamerek. Nem is kellett neki több ahhoz, hogy “robbanjon”.

“Szerintem kurva szar ezt a játékot streamelni. Szánalmas. Ezért az emberek abbahagyják a streamelését. A játék egyszerűen egy borzalom. Sosem volt még ennyire
szar állapotban.

Még azért annyit hozzáfűzött, hogy: “Hacsak nem vagy mentálisan kurva beteg, mint én, akkor nagyon nehéz dolgod van vele”.

A Twitch streamer a továbbiakban hosszasan beszélt a League közösségéről is.

“Az a baj, hogy a közösség is el van baszva, mindenki ellenséges. Ez is megnehezíti a streamerek dolgát, mert akármilyen jó is vagy, akkor is megy a toxikusság a chatben. Akkor is, ha a streamer 200 milliárdszor jobb, mint te valaha is leszel.”.

Tyler megjegyezte, hogy ő is csak azért tudja kezelni az állandó problémázást a chatben, mert ő “beteg”, és képes megbirkózni vele – azonban másoknak ez nem megy.
Szerinted is ilyen rossz a helyzet? 

kép: YouTube 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI