„Millió dolláros” ötlettel forradalmasítaná xQc a Twitch platformot

A Twitch egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz a platform jövőjének biztosítására. Hozzáadtak új és izgalmas funkciókat, megváltoztatták a visszatérítések működését, és fokozott erőfeszítéseket tettek a streamerek védelmére is.

Azonban xQc azt állítja, hogy előállt egy hatalmas ötlettel, amely szerinte forradalmasítaná a platformot. Ezt élőben, a Twitch egyik munkatársának, Plutónak, – aki a partnerségi szektorában dolgozik -, vetette fel.

„Az emberek klipeket akarnak. Az emberek top klipeket akarnak látni. Az emberek látni akarják, mi történt ma ezen a platformon” – mondta.”Nincs időm az összes streamet megnézni. De van egy kis időm klipeket nézni.”

Elmagyarázta, hogy ez akár még chatfunkciót is tartalmazhatna. „Az emberek később kommentálhatják ezeket a dolgokat, ha akarják”. xQc kritizálta a platform jelenlegi klipajánló rendszerét is. „Klipek, amik szerintünk tetszeni fognak? Kopj le, haver.”

„Mi lenne, ha olyan klipeket adnátok, amiket az emberek MA szeretnek és MA néznek.”

Plutót mintha érdekelte volna az ötlet. „Jó ötlet, Felix. Tetszik” – mondta. Biztosította azonban, hogy a meglévő klipajánló rendszer jól működik. Most már csak várnunk
kell, hogy kiderüljön, megvalósítják-e az ötletét.

Betöltés...
Keresés
Keresés