-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Felszívódott a Rainbow Six Siege egyik fejlesztője, mert túl sokat szidták

A Rainbow Six Siege nemrég kapott egy kis UI (felhasználói felület) frissítést. Az eredmény viszont nem tetszik úgy a játékosoknak, ahogy azt a Ubisoft elképzelte.

Maxim Daigle volt a projekt vezetője, így a közösség közfelháborodása első kézből kapta őt el. Egy ideig tűrte a savat a fejlesztő, ám látszólag hamar betelt a pohár.

Siege UI/HUD Designer Maxim Daigle locked his Twitter due to constant abuse and harassment from the playerbases’ heavy complaints about the new UI from Rainbow6

A folyamatos bántalmazások eredményeképpen privátra állította a Twitter fiókját, hogy a habzószájú felhasználók ne érjék őt el közvetlenül.

Szomorú azt látni, hogy egy fejlesztőt az őrület határáig tolnak az elégedetlen rajongók. Ebből is látszik, hogy ma már nem nagyon tisztelik az emberek a munkát és ezzel párhuzamosan azt hiszik, hogy az interneten bármit meg lehet tenni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI