1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Orális szexet imitáltak Instán, most börtön vár az orosz párra

Bár az Instán történő villantások manapság már – sajnos – nem ritkák, most először kapott érte valaki letöltendő szabadságvesztést.

Méghozzá 10 hónapot.

A szerencsétlenül járt orosz pár csak némi hírnevet és lájkot szeretett volna, amit végül meg is kaptak, csak nem úgy, ahogyan szerették volna. A posztot már nem tudjuk nektek megmutatni, hiszen törölték, de Ruszlan és Aszja a Vaszilij Blazsennij-székesegyház előtt imitáltak orális szexet a “hírhedt” fotókon.

Ha ez még nem lenne elég, egy egész trendet alkottak. Azóta mindenféle influenszer és OnlyFans lány is műemlékek, egyéb turisztikai látványosságok és kegyhelyek előtt pózol, a melleit és egyéb testrészeit mutogatva. Ilyen többek között Lola Bunny – másnéven Lolita Bogdanova, aki ellen szintén eljárás indult. De nem mindenkit “húzgálnak” meg ezért… A Vad angyalból ismert Natalia Oreiro is megmutatta bájait a Boldog Vazul-székesegyház előtt, ám ellene nem indítottak eljárást, sőt, nemrég még az orosz állampolgárságot is megkapta.

Úgyhogy hölgyeim és uraim, legyenek óvatosak az Instagram posztokkal, főleg Oroszországban…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI