Amerika Kapitányt és Indiana Jones – Új Call of Duty crossover a láthatáron

Néhány órával ezelőtt minden Call of Duty szivárgásokkal foglalkozó neves adatgyűjtő azt állította, hogy bizonyítékot talált arra vonatkozóan, hogy Amerika Kapitány és Indiana Jones is csatlakozik a Call of Duty: Vanguardhoz.

A szivárogtatók azt állítják, hogy a jövőben egy “American Heroes” nevű esemény érkezik a Sledgehammer játékába, amely mindkét ikonikus karaktert bevezeti majd a játékosok közé.

Ha ez nem lenne elég bizonyíték, egy Calling Card is kikerült az internetre, ami egyenesen Amerika Kapitányhoz kapcsolódik. Ez a Calling Card annak a játékosnak a profilját fogja díszíteni, aki feloldja vagy megvásárolja Captain America-t, amikor a karakter végül csatlakozik a Vanguardhoz.

Az elmúlt hónapban olyan karaktereket láthattunk a Call of Duty: Warzone-hoz csatlakozni, mint Donnie Darko és Ghostface.

A Vanguard azonban még nem kapott crossover karaktereket (bár az adatgyűjtők nemrég bizonyítékot találtak egy Attack on Titan crossoverre). Elvégre a Sledgehammer játéka csak a múlt héten, november 5-én jelent meg, és a többjátékos módja még mindig az “előszezon” fázisában van. Az első szezon a jövő hónap decemberében indul.

Vajon ekkor láthatjuk, hogy Amerika Kapitány és Indiana Jones is belép a Vanguard világába?

Betöltés...
Keresés
Keresés