És most hova? – Logan Paul őrületes áron adta el Los Angeles-i villáját

A YouTube-sztár Logan Paul eredetileg 2021 februárjában jelentette be, hogy a nézőket sokkoló módon Puerto Ricóba szeretne költözni a napfényes Dél-Kaliforniából.

Bár az influencer 2014 óta Los Angelesben él, úgy tűnt, hogy elfáradt a város go-go-go légkörétől, és azt állította, hogy “vágyott egy kis változásra az életében”.

A sztár a következő hónapokban ide-oda ingázott Los Angeles, Puerto Rico és számos más hely között, de úgy tűnik, készen áll arra, hogy végre elengedje encinoi otthonát, – legalábbis ha egy nemrégiben megjelent hirdetést veszünk alapul.

A TMZ értesülései szerint Logan Paul egy hatalmas összegért, 8.995.000 dollárért (Kb. 2.860.000.000 forint) adta el a villáját.

A lakhelyhez tartozik egy föld alatti medence, egy tágas hátsó terasz, egy borospince és még egy biliárdszoba is.

Ez még nem minden; az otthon hat fürdőszobával és hét hálószobával is büszkélkedhet, és lenyűgöző, 7,667 négyzetméteren.

Paul állítólag 2017-ben 6,6 millió dollárért vásárolta meg az otthont – így a jelenlegi árát és a közelmúltban végzett felújításokat figyelembe véve logikus, hogy tisztességes nyereséget tudott elérni a listázásból.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Logan Paul a nagyvárosból a szigeti életbe való átmenet során szállodai szobákban lakott volna. Floyd Mayweather elleni boxmeccsét megelőző edzőtáborozás során egy 10 millió dolláros Puerto Ricó-i kastélyban lakott egy 2000 hektáros Ritz-Carlton üdülőhelyen belül.

Az állítólagos tartózkodási helye.

Paul Puerto Ricóba költözése nem volt ellentmondásoktól mentes. A sztár bőséges ellenszenvet váltott ki, miután az adókedvezményeket jelentős tényezőként tüntette fel költözése során.

Nem úgy tűnik azonban, hogy ez megingatta volna. Tekintettel arra, hogy hivatalosan is megszakítja a kapcsolatokat Los Angelesben azzal, hogy eladja otthonát, és a Karib-tengeren szeretne letelepedni.

Mit gondolsz, itthon milyen házat lehetne abból a pénzből venni?

Betöltés...
Keresés
Keresés