Már megint itt tartunk – Doc szerint a Vanguardos aim assist mindent visz

Doc, az az Dr. Disrespect úgy véli, hogy a Call of Duty Vanguard kontrollerrel elérhető aim assistja a “valaha volt legerősebb” lehet, és arra buzdítja a játékosokat, hogy használják ki a Sledgehammer Games által “túltuningolt” funkció előnyeit.

“Szerintem ez minden idők legerősebb aim assistja” – mondta.

Dr. Disrespect annyira meg van győződve erről, hogy “figyelmeztetést” adott ki: játssz kontrollerrel, vagy le leszel maradva. Amikor egy stream közben a nézői megkérdezték, hogy milyen fegyvert használ, Ő csak nevetve annyit mondott: Kontroller.

Aztán neki is látott a szokásos egér és billentyűzet vs. kontroller tesznek. Az eredmények jöttek is hamar: a lövései könnyen landoltak, minimális recoil. “Látod az aim assistom? Kurvára érzem, hogy húz, szent ég…” – mondta Doc, mielőtt kimondta volna az ítéletét. “Ez lehet minden idők legerősebb aim assistja. Határozottan az összes Call of Duty közül.”

Remélhetőleg a Vanguard integrációjánál marad a Warzone féle aim assist, mert ha nem és a Vanguard féle jön a battle royale játékba, akkor hatalmas felháborodás lesz a játékosok közt.

Te mit tapasztaltál? Valóban így van? Erősebb, mint a többiben?

Betöltés...
Keresés
Keresés