1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Eltűnt Belle Delphine “gamerpornós”, aki saját fürdővizét árulta a neten

A videómegosztón bő kétmillió rajongója van Belle Delphine-nek, de nyolc hónapja nem osztott meg új videót. További 723 ezer követője van az Instagramon, ott viszont 39 hete nincs új tartalom, így sokan aggódnak, hogy mi történt a botrányhősnővel

Az influenszer, valamint “újonnan” pornósztár korábban azzal került a hírekbe, hogy nagyjából 10 ezer forintért kínálta a fürdővizét rajongóinak.

Belle Delphine és a fürdővize

Belle Delphine egy podcastben nehéz gyerekkoráról is mesélt, ahol elmondta, 14 évesen otthagyta az iskolát, depresszióval küzdött. Egy évvel később Londonba költözött egy barátjával, ám ez nem segített az állapotán, mindig magányosnak érezte magát. Emiatt döntött úgy, hogy a vilháló felé nyit, ahol viszont hamar befutott bizarr képeivel, erotikus videóival.

A Daily Star kiderítette, merre járhat most Delphine: egy szexuális tartalmakat kínáló közösségi oldalra költözött (OnlyFans), ahol pénzt kér a képeiért és videóiért. Az Origo egy halom fotót összegyűjtött róla, amik között erre a linkre kattintva böngészhetsz ingyen.

Valószínűleg a magánélete miatt döntött úgy, hogy szinte minden platformról visszavonul, ám ez akkor is szembetűnő egy olyan extravagáns karaktertől, mint Belle Delphine.

Forrás: Origo

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI